Büyük Şiir Belediyesinin kurucularına gönül borcumuz.

Merhabalar, Büyük Şiir Belediyesi ilk kurulduğunda küçük bir grup insan bu site için uzun saatler boyunca çalıştı. Site kapandıktan sonra yıllarca boşta kaldı. Şimdi yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor. Bu sayfa bu siteyi hayal eden, projeyi yıllar önce hayata geçiren ve emek harcayan insanlar için tasarlandı.

Numan Çakır

Samsun’da doğdu. Türkiye’nin ilk Aşık Veysel Müzikali’ni yazdı, yönetti. Sert Ünsüzler Prodüksiyon adlı sanat ekibini kurdu. Yazıyor, çiziyor, yaşıyor.

Gülbahar Gümüş

Kastamonu Araç’ta doğdu. Radyo ve Televizyon okuyor. Şiir yazıyor, kitap hazırlıyor. Televizyon programı yapıyor.

Metehan Yeşilyurt

Samsun’da doğdu. Sınıf Öğretmenliği okuyor. SEO Uzmanı olarak çalışıyor.

Gamze Güçlü

Tekirdağ’da doğdu. Şiir okumaktan ve yazılar yazmaktan sayısal derslerine çalışamayan lise öğrencisi. İnternet radyoculuğu yaptı. Umarsızca nefes almakta halen diretiyor.

tr_TRTurkish